Πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού: τι πρέπει να γνωρίζετε

Πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού: τι πρέπει να γνωρίζετε

13 Ιουλίου, 2023 0 By admin
Σημείωση σύνταξης: Το Intuit Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Ο συνδυασμός της ασφάλισης σπιτιού και αυτοκινήτου είναι ένας συνηθισμένος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στα ασφάλιστρά σας.

Τα ασφαλιστικά πακέτα μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το κόστος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας και να εξορθολογίσετε το ασφαλιστικό σας οικοσύστημα σε μία εταιρεία και λογαριασμό. Το να πληροίτε τις προϋποθέσεις για έκπτωση πολλαπλών πολιτικών μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση, αλλά δεν πρέπει να βασίζετε την απόφασή σας στο αν μια εταιρεία προσφέρει ή όχι αυτήν την έκπτωση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πότε έχει νόημα η ομαδοποίηση της ασφάλισής σας και ποιες εταιρείες προσφέρουν πακέτα ασφάλισης σπιτιού και αυτοκινήτου.Ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψωνίζετε για ασφάλιση. Εκτός από το να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το σωστό ποσό και τύπο κάλυψης για τις ανάγκες σας, πρέπει επίσης να είστε σίγουροι ότι κάνετε μια επιλογή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου, όπως η πληρωμή των λογαριασμών σας εκ των προτέρων, η ύπαρξη ορισμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας στο αυτοκίνητό σας, η ύπαρξη ασφαλούς οδηγού ή η συμμετοχή σε συγκεκριμένες ομάδες συνεργατών. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στα ασφάλιστρα είναι να συνδυάσετε πολλαπλά συμβόλαια, όπως η ασφάλεια του αυτοκινήτου και του σπιτιού σας, με την ίδια ασφαλιστική εταιρεία.

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν ομαδικές εκπτώσεις για να ενθαρρύνουν τους πελάτες τους να χρησιμοποιούν περισσότερα ασφαλιστικά προϊόντα – και αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε τους λογαριασμούς ασφάλισής σας.

Ποιες εταιρείες προσφέρουν πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και κατοικίας;

Οι εκπτώσεις πολλαπλών συμβολαίων είναι μερικές από τις πιο κοινές εκπτωτικές επιλογές που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες. Ακολουθούν ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν αυτού του είδους την ευκαιρία αποταμίευσης.

προοδευτικός

Η Progressive προσφέρει πολλές επιλογές έκπτωσης πολλαπλών πολιτικών, όπως η έκπτωση του συμβολαίου αυτοκινήτου μαζί με την ασφάλιση του σπιτιού, του διαμερίσματος, του ενοικιαστή, του RV, του σκάφους ή της μοτοσικλέτας σας. Μπορείτε να λάβετε έκπτωση πολλαπλών συμβολαίων για τη ομαδοποίηση δύο ή περισσότερων προοδευτικών ασφαλιστικών προϊόντων.

Η Progressive Auto Insurance είναι διαθέσιμη και στις 50 πολιτείες και προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων – αν και μπορεί να μην είναι όλα τα προϊόντα της διαθέσιμα σε κάθε πολιτεία. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν τυπική ασφάλιση αυτοκινήτων και ιδιοκτητών σπιτιού και πολιτικές για πιο μοναδικά αντικείμενα όπως Segways, σκάφη, κοσμήματα και ειδικές εκδηλώσεις.

Η Progressive προσφέρει επίσης πολλές άλλες ευκαιρίες για εξοικονόμηση χρημάτων στα ασφάλιστρά σας, αλλά η μέση εξοικονόμηση πόρων για πελάτες με εκπτώσεις πολλαπλών πολιτικών μπορεί να είναι ελαφρώς χαμηλότερη σε μόλις 4%.

Geiko

Η Geico προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα εκπτώσεων, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων πολλαπλών πολιτικών. Οι πελάτες ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις για εκπτώσεις πολλαπλών πολιτικών όταν συνδυάζουν πολιτικές πολλαπλών οχημάτων (όπως αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, σπίτι και αυτοκινούμενο) ή μια πολιτική αυτοκινήτου με μια πολιτική ιδιοκτητών σπιτιού ή ενοικιαστών.

Η Geico λέει ότι οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 25% με την έκπτωση πολλών οχημάτων και το ποσό της εξοικονόμησης ποικίλλει ανάλογα με την έκπτωση πολλαπλών πολιτικών. Άλλες διαθέσιμες εκπτώσεις περιλαμβάνουν εκπτώσεις εξοπλισμού οχημάτων, εκπτώσεις εκπαίδευσης οδηγών και εκπτώσεις για ασφαλείς οδηγικές συνήθειες.

Δυστυχώς, ορισμένες εκπτώσεις και επιλογές κάλυψης δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις πολιτείες, επομένως θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα για να δείτε εάν η Geico είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Allstate

Η Allstate λέει ότι οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 25% σε ασφαλιστήρια συμβόλαια ομαδοποιώντας ασφαλιστήρια συμβόλαια σπιτιού και αυτοκινήτου. Άλλα κοινά πακέτα περιλαμβάνουν ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλιση μοτοσικλετών, ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού και ασφάλιση ενοικιαστών.

Ως πελάτης του Allstate, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο της εταιρείας ή την ισχυρή εφαρμογή για κινητά για να διαχειριστείτε την πολιτική σας, να υποβάλετε αξιώσεις, να πληρώσετε λογαριασμούς και πολλά άλλα, κάτι που μπορεί να είναι ένα επιπλέον χρήσιμο εργαλείο όταν συνδυάζετε πολλές πολιτικές σε έναν λογαριασμό.

ΗΠΑ

Η USAA προσφέρει χρηματοοικονομικά προϊόντα ειδικά για μέλη του αμερικανικού στρατού, τους συζύγους τους και τα παιδιά των μελών της USAA. Η USAA λέει ότι τα μέλη μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 10% όταν συνδυάζουν τα συμβόλαια ασφάλισης σπιτιού και αυτοκινήτου.

Διατίθενται επίσης εκπτώσεις σε πακέτα πολλαπλών αυτοκινήτων. Η USAA προσφέρει πολλές πολιτικές, υπηρεσίες και προνόμια ειδικά για τα μέλη του στρατού και τις οικογένειές τους, αλλά δεν είναι διαθέσιμα σε όλους.

Πρέπει να συνδυάσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου και του σπιτιού σας;

Οι ασφαλιστικές σας ανάγκες είναι μοναδικές, επομένως δεν υπάρχει μια λύση που να ταιριάζει σε όλους όταν αγοράζετε ασφαλιστήρια συμβόλαια ή εταιρείες. Ενώ η εξοικονόμηση χρημάτων στην ασφάλισή σας είναι σημαντική, οι εκπτώσεις θα πρέπει να αποτελούν μόνο ένα κομμάτι του παζλ για την εύρεση της σωστής ασφάλισης για εσάς.

Λόγοι για να τυλιχτεί η ασφάλεια αυτοκινήτου και σπιτιού

  • Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο premium σας.
  • Απλοποιήστε τη ζωή σας με τη διαχείριση πολλαπλών πολιτικών με τον ίδιο αντιπρόσωπο ή εταιρεία. Μόνο μια σύνδεση για πολλές πολιτικές σας εξοικονομεί χρόνο και γραφειοκρατία. Επιπλέον, η συνεργασία με τον ίδιο αντιπρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι είστε καλά προστατευμένοι με τα αντικείμενα υψηλής αξίας.

Λόγοι για τη μη συσκευασία ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού

  • Καλύτερη κάλυψη μπορεί να βρεθεί αλλού. Εάν έχετε συγκεκριμένες ασφαλιστικές ανάγκες, όπως εάν θεωρείστε οδηγός υψηλού κινδύνου από τις ασφαλιστικές εταιρείες ή χρειάζεστε κάλυψη για ένα κλασικό αυτοκίνητο ή όχημα με προσαρμοσμένα ανταλλακτικά, η καλύτερη εταιρεία για εσάς μπορεί να είναι αυτή που δεν προσφέρει ισχυρές εκπτώσεις σε πακέτο.
  • Μπορείτε να βρείτε φθηνή ασφάλιση ακόμη και χωρίς έκπτωση. Η ασφαλιστική σας εταιρεία μπορεί να μην σας προσφέρει μεγάλη δέσμη έκπτωσης, αλλά μπορεί να προσφέρει άλλες εκπτώσεις, όπως ασφαλή οδήγηση ή ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα βασισμένο στη χρήση που θα σας εξοικονομήσει ακόμη περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Συχνές ερωτήσεις για τα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και κατοικίας

Είναι φθηνότερο το τύλιγμα αυτοκινήτου και σπιτιού;

Το κόστος ασφάλισης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και η κατάσταση του καθενός είναι διαφορετική. Ενώ ορισμένοι ασφαλιστές ισχυρίζονται ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε 20% έως 25% στο συμβόλαιό σας όταν συνδυάζετε κάλυψη σπιτιού και αυτοκινήτου, είναι λογικό να συγκρίνετε τις ασφαλιστικές τιμές και τις διαθέσιμες εκπτώσεις για να βρείτε το χαμηλότερο συνολικό επιτόκιο.

Πώς λέγεται όταν παίρνεις πακέτο ασφάλισης;

Η ομαδική ασφάλιση αναφέρεται συχνά ως έκπτωση πολλαπλών ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν επίσης εκπτώσεις για την ασφάλιση περισσότερων του ενός αυτοκινήτων, που ονομάζονται έκπτωση πολλών αυτοκινήτων ή πολλών αυτοκινήτων.

Τι είδους ασφάλιση μπορεί να συνδυαστεί;

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν πακέτα για ασφάλιση σπιτιού και αυτοκινήτου, ενώ άλλες προσφέρουν πακέτα για διάφορα οχήματα, όπως αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, RV και σκάφη.


Τι έπεται?

Η αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου μπορεί να είναι πολύ μπερδεμένη. Αρχικά, αφιερώστε χρόνο για να προσδιορίσετε τον τύπο και την ποσότητα κάλυψης που χρειάζεστε. Κατά τη σύγκριση των ασφαλιστικών εισφορών, φροντίστε να εξετάσετε όλες τις εκπτώσεις για τις οποίες μπορεί να δικαιούστε, συμπεριλαμβανομένων των εκπτώσεων στα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια που ζει κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει δημοσιευτεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… διαβάστε περισσότερα.